Top 10 HTML tag-uri neutilizate. Avancronica.

Toata lumea discuta din domeniul Web Programming & Design este preocupata la moment cu implementarea  HTML 5 si CSS 3 in in web aplicatiile lor. Dar multi dintre acestia, printre care si eu pina nu demult, nu foloseau nici macar tot arsenalul pus la dispozitie de W3C, adica, exista o serie de taguri HTML care au un rol destul de important in crearea layoutului unei web aplicatii, dar care intr-un fel sunt "subesctimate" de developer. In postarile urmatoare o sa scriu despre 10 tag-uri care nu sunt folosite la potentialul maxim, care intradevar ar face mai corect codul HTML din punct de vedere semantic, situl mai utilizabil, si in general ar face totul mai usor atit pentru developeri cit si pentru utilizatorul final.

2 comentarii:

  1. Am discutat azi cu un expert în SEO și se pare că aceste tag-uri pe care noi le ignorăm de obicei sau nu le vedem rostul, au un impact destul mare în felul în care ne vede Google pagina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, au un rol foarte important, cei de la W3C nu in zadar ni le-au pus la dispozitie. Stii era o zicatoare populara:"Nu minca cu lingura, ce se poate minca cu furculita", cred ca e valabil si pentru HTML tag-uri

    RăspundețiȘtergere